Upptäck framtidens motorcykel med NIU MQi GT100!

Design: Med en futuristisk och aerodynamisk design ger NIU MQi GT100 ett lekfullt och modernt intryck. De rena linjerna och dynamiska detaljerna gör den till en trendig följeslagare genom stadens gator.

Prestanda: Under kåporna gömmer sig en kraftfull elmotor på 6,5Kw som driver NIU MQi GT100 med smidig acceleration och imponerande topphastighet på 100km/h. De två stora batterierna på 72V/26Ah ger dig en räckvidd på upp till 80km. Upplev klimatsmart och kostnadseffektiv prestanda utan kompromisser och kör med lekfull elegans.

Komfort: Ergonomiskt utformad för att erbjuda optimal komfort, ger NIU MQi GT100 dig en avslappnad och njutbar körning. Den välpolstrade sadeln och det avancerade stötdämpningssystemet gör varje resa till en bekväm upplevelse.

Teknik: NIU har integrerat avancerad teknik för att göra varje resa smartare. Från en intuitiv fullfärg TFT-display som ger dig full kontroll över motorcykelns funktioner till möjligheten att ansluta din smartphone för att övervaka och kontrollera din motorcykel, sätter MQi GT100 standarden för teknologisk innovation. MQi GT100 använder sig av ett nyckellöst tändningssystem, vilket innebär att du endast behöver fjärrkontrollen för att starta och stänga av motorcykeln samt låsa styret.

Säkerhet: Din trygghet är i fokus med NIU MQi GT100. Utöver det pålitliga CBS-bromssystemet har den också smarta säkerhetsfunktioner som stöldskydd och fjärrövervakning via mobilappen, vilket ger dig lugn och trygghet vid varje resa.

Motorcykel

14 "

128 kg

distans

8 mil

100 km/h

Rekommenderade tillbehör